Kehon Hoitola Lifetime logo
Asiakas Detox kehonpuhdistuksessa

Life Detox poistaa kehosta lymfa- ja verenkierron kuona-aineet

LIFE DETOX KEHONPUHDISTUS

Jaloissa on yli 2000 ns. meridiaanipistettä, joiden kautta kuona ja erinäiset myrkyt poistuvat kehosta. Life Detox kehonpuhdistus tehdään koneellisesti. Sen avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa elimistön solujen tasapaino.

Kuonat ovat happamia aineenvaihduntajäännöksiä, jotka vanhentavat ja happamoittavat kehoamme. Kehonpuhdistus antaa oivan sysäyksen painon pudotukseen ja kokonaisvaltaiseen elimistön parantamiseen.

Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen. Yli 2000:n ihohuokosen kautta poistuu huomattavia määriä fosfaatteja, nitraatteja, metalleja, myrkkyjä ja kuona-aineita. Elektroninen puhdistus vaikuttaa verenkierron kautta koko kehoon.

Detox kehonpuhdistuksen jälkeen jalat rasvataan ja tehdään vielä lopuksi rentouttava jalkahieronta. Hoitokäynnin jälkeen aineenvaihdunta on vilkkaampaa 2-3 päivää ja kuonaa poistuu kehosta yhä mm. hengityksen, hikoilun ja virtsan kautta. Vilkastuneen aineenvaihdunnan vuoksi on suositeltavaa juoda vettä n. 2 litraa/vrk ja huolehtia riittävästä suolojen määrästä.

Life Detox -hoitoa ei suositella, jos sinulla on

Life Detox -hoitoa ei myöskään suositella, jos

Jos olet raskaana ja olet saanut Detox hoitoa, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Suosittelemme kuitenkin hoidon lopettamista.

Detox kehonpuhdistuksen kesto on 1 tunti.

Hinta: 35 €Varaa aika

HUOM! Asiakas voi perua varatun hoitoajan ilman maksua viimeistään vuorokautta ennen hoitoaikaa. Muussa tapauksessa laskutamme hinnasta 50%.

Detox kehonpuhdistus on elektroninen menetelmä
Detox kehonpuhdistus - Vaihe 1 Detox kehonpuhdistus - Vaihe 2 Detox kehonpuhdistus - Vaihe 3 Detox kehonpuhdistus - Vaihe 4

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN HOITOIHIN